İçeriğe geç

Yüksek Hızlı Tren Bileti Nereden Alınır

Yüksek hızlı tren bileti nasıl alınır?

Türkiye’de TCDD’den tren bileti nasıl alınır? TCDD web sitesine (www..tr) gidin ve “Bilet Al” seçeneğini seçin. … Satın almak istediğiniz bilet sayısını ve ücret türünü (tek yön veya gidiş-dönüş) seçin. … Ödeme yönteminizi seçin. … Biletlerinizi yazdırın veya telefonunuza kaydedin.

Ankara İstanbul hızlı tren kaç TL 2024?

Buna göre, 323 TL olan Ankara-İstanbul hızlı treninin bilet fiyatı 430 TL’ye çıkarıldı. Böylece Ankara – Konya arasındaki bilet fiyatı 146 TL’den 200 TL’ye, Ankara – Eskişehir güzergahındaki bilet fiyatı 136 TL’den 225 TL’ye çıkarıldı. Ankara – Yozgat güzergahında ise fiyat 130 TL’den 173 TL’ye çıkarıldı.

İstanbul Sivas hızlı tren nereden kalkıyor?

İstasyonlar. İstanbul-Sivas YHT hattında 9 istasyon bulunmaktadır. Bunlar (İstanbul çıkışlı) İstanbul (Söğütlüçeşme), Pendik, İzmit, Arifiye, Eskisehir, Ankara YHT Garı, Kırıkkale YHT Garı, Yozgat Yüksek Hızlı Tren Garı ve Sivas Garıdır.

Tcdd bilet rezervasyon nasıl yapılır?

TCDD Taşımacılığın online bilet satış sistemi EYBİS. Tren bileti satın alabileceğiniz diğer kanallar şunlardır: Çağrı Merkezi (444 82 33): Çağrı merkezinden online olarak satılan tren biletlerini satın almak da mümkündür. Tren İstasyonları: Biletler çoğu tren istasyonunda satılmaktadır.

Hızlı tren bileti istasyondan alınır mı?

TCDD Taşımacılık AŞ biletleri gişelerden, PTT şubelerinden, turizm ofislerinden, web sitesinden ve cep telefonlarından satın alınabiliyor.

Yüksek hızlı tren biletleri kaç gün önce satışa çıkıyor?

TCDD hızlı tren biletleri ne zaman satışa çıkıyor? Bilet satışları YHT’lerde sefer başlangıcından 15 gün önce, ana hat trenlerinde ise sefer başlangıcından 30 gün önce başlıyor.

İstanbuldan Ankaraya hızlı tren nereden kalkıyor?

Ankara’dan sabah 06:00’da, İstanbul’dan (Söğütlüçeşme) ise sabah 06:00’da.

Ankara-İstanbul hızlı tren saat kaçta kalkıyor?

Ankara’dan İstanbul’a trenle seyahat Ankara’dan İstanbul’a trenle seyahat 352,35 km uzunluğunda ve 4 saat 27 dakika sürüyor. Günde 35 tren seferi var, ilk sefer 06:00’da, son sefer ise 22:00’da. Ankara’dan İstanbul’a trenle seyahat etmek minimum 211,89 ₺, maksimum 290,68 ₺’ye mümkün.

Hızlı tren istasyonları hangi illerde var?

Yüksek Hızlı TrenGenelİş SahibiTCDDHizmet Alanıİşletmede (Ankara, Eskisehir, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Konya, Karaman, Kırıkkale, Yozgat, Sivas) Gelecekte (Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, İzmir, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Bursa,Kayseri, Bal İkesir, Niğde, Aksaray, Mersin,Adana, Osmaniye,Gaziantep)16 diğer hat

İstanbul Sivas hızlı tren kaç TL 2024?

İstanbul-Sivas arasında direkt sefer düzenleyecek YHT’nin fiyatları belli oldu. Ekonomi sınıfı için bilet fiyatı 905 TL iken, iş seyahati yapmak isteyenler için bilet fiyatı 1360 TL.

İstanbul Sivas hızlı tren mola veriyor mu?

YHT Sivas ile İstanbul’u 7 saat 18 dakikada bağlarken, Sivas’tan İstanbul’a dönüş yolculuğu ise 7 saat 8 dakika sürüyor. Bu yolculuklarda trenler; Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik istasyonlarında duruyor.

İstanbul Sivas hızlı tren aktarmasız kaç saat?

Direkt uçuşlarda seyahat süresi 7 saat 18 dakikadır…

Kaç gün önceden tren bileti alınır?

TCDD, yüksek hızlı tren seyahatleriyle ilgili yeni bir karar aldı. Buna göre biletler seyahat tarihinden 15 gün önce satışa sunulacak. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında biletler 5 gün önceden satışa sunuldu.

Telefonla hızlı tren bileti nasıl alınır?

TCDD İletişim Hattı 444 8 233: TCDD İletişim Hattı’nı arayarak tren saatleri, tren biletleri ve bilet değişiklikleri gibi tüm konularda bilgi alabilirsiniz.

YHT bilet nasıl bulunur?

🌐Web sitemiz ve. 📱Mobil uygulamamız üzerinden e-biletinizi kolayca doldurabilirsiniz. 🎫İsterseniz tren biletinizi tren garları ve istasyonlardaki bilet satış gişelerinden de alabilirsiniz.

Yüksek hızlı tren kimlere indirimli?

İndirimler: Gidiş-dönüş bilet alanlara %15,7, 12-12 yaş arası çocuklara %50,1, 26-64 yaş arası gençlere %15,6, 15 yaş ve üzeri yolculara %15,65, 5 yaş ve üzeri yolculara %50.

Hızlı trene biletsiz binilir mi?

TCDD’den yapılan uyarıda; “Sayın yolcumuz; 10 Aralık 2023 tarihinden itibaren numarasız vagon uygulaması kaldırılacak ve trenlere biletsiz yolcu kabul edilmeyecektir.

Ankara Sivas hızlı tren nasıl bilet alınır?

Ankara-SİVAS hızlı tren bileti nereden alınır? Türkiye Cumhuriyeti Demiryolları web sitesinde “Bilet Al” bölümünden bilet satın alabilirsiniz.

İstanbul Sivas hızlı tren kaç TL?

İstanbul’dan Sivas’a tren yolculuğuEn düşük fiyat₺392.66Günlük bağlantı4En düşük fiyat₺392.66En yüksek fiyat₺534.96İlk hareket07:356 daha fazla hat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Balık Etli Escort